Hakkımızda

Okulumuz 2018 – 2019 Eğitim-Öğretim yılında ilimizin ilk kurumsal eğitim markası olarak faaliyete başladı. Gaziantep’te geleceğin dünyasına uluslararası bir vizyon ile hazırlamak amacıyla akademik, sosyal, sportif ve yabancı dil eğitimi alanlarında en ileri eğitim uygulamalarını hayata geçirmeyi misyon edindi.

Zengin eğitim materyalleriyle, teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak öğrencilerine mutlu ve eğlenceli bir ortamda öğrenme fırsatı sunan kurumumuz Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Fen Lisesi kademelerinden oluşmaktadır.

Okulumuz Kuruluşundan bu yana Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, cumhuriyetin değerlerini savunan ve Türkiye’nin en gözde üniversitelerinden biri olan Yeditepe Üniversitesini de bünyesinde barındıran İstek Vakfı’na ait İSTEK Okulları imtiyaz hakkını alarak 2020-2021 İSTEK Gaziantep Okulları ismi ile eğitim öğretim sürecine devam etmektedir.